Треньорът на Локомотив (Пд) Драган Канатларовски даде редовната си пресконференция на "Лаута" преди шампионатния двубой срещу Калиакра, който ще е в неделя от 18:00 часа в Стара Загора. Македонският специалист предупреди, че предстоящият мач няма да е никак лек.

"Това, че Калиакра са без спечелена точка до момента, не означава, че ни очаква лесен двубой. Напротив – ще бъде доста трудно на неутралния терен. Очаквам нашите фенове да ни подкрепят, както са го правили винаги", заяви Канатларовски.

Той добави, че французинът Жереми Родригес вече е напълно възстановен след гнойната ангина, която прекара през седмицата. В състава се завръща и Сержиньо, чието наказание вече изтече.

"Имаме нужда от още един централен нападател, но не мога да кажа дали ще привлечем такъв до края на трансферния прозорец. Познавам отлично Зоран Балдовалиев, но не съм наясно дали той е пред завръщане на "Лаута", каза още Канатларовски.

"Смърфовете" тренират за последно на "Лаута" утре от 10 часа, след което заминават за Стара Загора. Всички футболисти и спортно-техническият щаб ще изгледат съботния двубой от 4-ия кръг на първенството между Берое и Черноморец.

Сайтът на Локо (Пд) информира още, че всички абонаментни карти ще важат и за предстоящото символично домакинство срещу Калиакра. Тези, които притежават пропуски за автомобили, ще могат да паркират на паркинга пред централния вход на стадион "Берое". /БЛИЦ