Капитанът на Локомотив София Емил Виячки не скри разочарованието си след равенството 0:0 с лидера Етър в мач от седмия кръг на Втора лига. Според него "железничарите" са изпуснали великотърновци, но категорично заяви, че отборът преследва победата във всеки двубой.

"Категорично надиграхме Етър, изпуснахме няколко положения и завършихме 0:0, но ние сме Локомотив и всеки мач излизаме за победа. Нас не ни интересува срещу кого играем - дали ще е първият, вторият или който и да било, преследваме само трите точки", коментира капитанът на "железничарите".

"Сега играем за първенството, не мислим за Купата преди да дойдат мачовете. Отборите във Втора лига сме равностойни и който е по-концентриран, той печели мача. Предстои ни среща с Ботев (Враца) и излизаме единствено за трите точки", добави той.

"Дани Пеев днес липсваше на отбора, всичко което и да кажем за него е малко. Той има опит, класа, всичко. Ние все пак сме отбор на един месец, постигнатото за това време е добре, тренираме здраво и това е. Всяка тренировка се раздаваме здраво и това се стремим да показваме и в мачовете", каза още Емил Виячки.