Вратарят на Берое Иван Караджов спечели анкетата на сайта agrupa.news7.bg за футболист №1 на 4-ия кръг на "А" група.

Юношата на ЦСКА заслужи приза със страхотното си представяне при равенството 0:0 срещу "Левски" на стадион "Георги Аспарухов". Стражът отчая "сините" и е с основна заслуга за спечелената точка от старозагорци. 8 от общо 14 гласували медии сложиха Караджов на първо място в списъка си.

На второ място със 7 т. по-малко от вратаря остана капитанът на Любимец Антон Огнянов. 25-годишният футболист развинти защитата на бившия си тим "Ботев" при изненадващата победа на новака в елита с 2:1 в Пловдив. Той изработи първия гол, дело на Мирослав Будинов и сам вкара втория. Освен това Огнянов удари и греда.

Звездата на Лудогорец Марселиньо допълва челната тройка, благодарение на попадението си срещу ЦСКА, при успеха на шампионите с 3:0 в Разград. На четвърта позиция е още един футболист на Любимец – вратарят Радослав Рашков, който с невероятните си намеси помогна за победата на отбора си на "Христо Ботев".

Петицата се допълва от халфа на Локомотив (София) Маркиньос, с чиито голове "железничарите" надделяха с 2:1 над Черноморец в столицата.

Първата петица от 4-ия кръг на "А" група:

Иван Караджов (Берое) 56

Антон Огнянов (Любимец) 49

Марселиньо (Лудогорец) 24

Радослав Рашков (Любимец) 22

Маркиньос (Локомотив Сф) 15

Генерално класиране:

Тодор Неделев ("Ботев" Пд) 58

Иван Караджов (Берое) 56

Антон Огнянов (Любимец) 52

Мартин Камбуров (Локомотив Пд) 45

Юрген Джазула (Литекс) 39