Нападателят на ЦСКА 1948 Бирсент Карагерен говори пред клубната телевизия. "Настроението е много добро. Много се радваме, че спечелихме последните два мача, които бяха задължително. Върнахме се на победния път. Надявам се да продължаваме още. Всичко в съблекалнята на ЦСКА 1948 е спокойно. Имаше напрежение от неубедителните резултати, тъй като знаем, че сме един от водещите отбори в България. Това ни натежаваше и резултатите не идваха. Всичко беше на всяка цена“, каза Карагарен.

"Във Враца облекчението беше много голямо. Най-радващото беше, че ние през целия мач искахме да победим. Правихме всичко възможно да вкараме гол, не се получаваше. Ивайло Чочев обърна нещата в наша полза", подчерта той.

"Свикнал съм да побеждавам Ботев (Пловдив). Вече не ми прави голямо впечатление. Може би те се надяват да спечелят, но не им се получава. Дано да продължаваме така", коментира още бившият играч на Локомотив (Пловдив).

"Конкуренцията при нас е много голяма. Имаме много национали и всеки иска да играе. Всеки иска да играе и да се раздава на терена. Който треньорът каже, той ще играе. Това е положението. Николай Панайотов има добри виждания върху нещата, въпреки че е доста млад. Има голямо бъдеще. Пожелавам му успех и дано продължава в същия дух", каза Карагарен.

"Свикнах с отбора. За себе си се надявам да реализирам поне 10 гола този сезон и да спечеля трофей", амбициран е Карагарен.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига