Считаните за сигурни трансфери в руския шампион Рубин (Казан) - Юсуф Рабех, Живко Миланов, Дарко Тасевски и Зе Суарес се връщат в България. Карето на Левски се прибира без договори с Рубин, информира Ринг ТВ. 

Четиримата заминаха за Русия вчера сутринта, а малко по-късно и финансовият директор на „сините” Константин Баждеков отпътува, за да оформи трансферите.

По думите на ръководството на Левски, играчите трябваше да преминат медицински изследвания днес, след което да бъдат договорят личните си условия.

Днес през деня от БФС са работили върху изготвянето на жълтите карти на въпросните четирима футболисти, но по-късно са получили информация, че трансфери няма да има. От ръководството на Левски заявиха, че четиримата няма как да излязат срещу ЦСКА, тъй като най-рано ще се приберат в България към 22,00 часа.

Официалната информация за провалените трансфери, която се появи е, че двата клуба не са се разбрали помежду си. БЛИЦ обаче научи, че има съвсем друга причина четиримата да се върнат в България и да не останат в Рубин./БЛИЦ