Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян и спортният журналист Сашо Диков влязоха лют спор, гарниран с пикантни обиди и квалификации, по време на гостуването си в TV1, където трябваше да обсъдят последните събития в "синия" клуб, свързани с промяната на собствеността. Спорът им прерасна в истинска война, в която не бяха спестен обидните квалификации "завършен глупак", "надупен" и "наср*н".

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Не е ли това доказателството, че Левски е вкаран в политически игри? Когато веднъж изпаднеш от хунтата, започваш да говориш разни неща. Няма значение кой в момента е притежател на акциите. Пътят минава през чл. 187 А точка 3 от Търговския закон, който казва, че акциите могат да се върнат в дружеството, оттам да се отиде на Общо събрание и да се тръгне по нов път. В противен случай ще си жонглираме. Ти обаче няма да си съгласен, защото няма как да си изкарваш хляба. Няма да можеш да се разкарваш с акции", започна Хиндлиян и продължи.

"Има шанс Левски да излее от зависимостта и го обясних какъв е. Разбира се, Сашо ще се надвиква с мен и ще ми обяснява, че съм глупак. Нека е така. Такива хора няма да се съгласят с чистия вариант, защото няма да има с какво да се занимават. Няма да могат да се хранят с омразата, която сеят. Защото, Сашо, извинявай, ти сееш омраза. Ако аз съм глупак, се чудя, Сашо, ти какъв си, при положение, че чакаш да бъде опраскан поредният сериозен богаташ в страната, за да станеш негов глашатай. Това го наблюдавам от януари месец 2010 година. В момента ти си надупен на Божков и си такъв в очите на цялата синя България. Подигра се с едни хора, които заделят от парите си. Възрастен човек прати дарение на клуба от 19 лева и 14 стотинки".

"Клубът вече е фалирал. Футболистите ги държи коронавирусът тук. Ако можеха, щяха да са избягали вече. Работата ми е да не защитавам търкането на талончета по улицата. Сашо, яд ме е за теб, че се поставяш в такова положение", завърши фенът, след което Диков взе думата.

"Откъде на Божков му дойде това цунами, което го помете? Искаш да кажеш, че съм взел пари от Божков? Ако го мислиш, ти си завършен глупак и лъжец. Всичките традиционни големи медии се надупват на властта. Съжалявам, че изпълнявам волята на Бойко Борисов Левски да има нов собственик. Босовете на агитката на Левски знаят, че са наср*ни. Степан е интелигентно момче и знае, че е наср*н. Неслучайно Божков го нарече по определен начин".