Членовете на Управителния съвет на Хасково дадоха извънредна пресконференция по повод решението на БФС да остави "червено-белите" без лиценз за "А" група. Ръководството на клуба каза, че стореното от Борислав Михайлов и компания е подигравка с труда на младите футболисти. Феновете на Хасково пък съобщиха, че са призовали агитките на ЦСКА и "Левски" да застанат зад тях и да ги подкрепят.

„Ще търсим ръководството на Марек, за да обединим усилията си против това безобразно решение и прецедент в историята на футбола да не допуснат двата отбора в „А“ група“, каза Минко Ангелов - изпълнителен директор на Хасково.

Всички фенове в града на Богородица приеха новината с голяма болка. Запалянковците са зажадняли за професионален футбол, като са трети в класирането по посещaeмост в „Б“ група и много искат да гледат местните таланти срещу грандовете.

„Не може с лека ръка да се вземат такива пагубни решения. Имаме финансова гаранция от общината и бизнеса в града. В момента текат и големи реконструкции на стадиона", каза Красен Ангелов, член на УС.

"Призовахме най-големите агитки - на ЦСКА и "Левски", да застанат зад нас и да ни подкрепят", обявиха феновете в Хасково.