Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров призна преди мача с ЦСКА, че въпреки проблемите “червените” да гранд на българския футбол и неговият тим трябва да се съобрази с това. Той призна, че новите попълнения Даниел Младенов и Румен Трифонов още не са готови да играят за “акулите” и срещу “армейците” може да бъдат използвани само като резерви. Херо разкри, че има проблеми с Траян Дянков и Пламен Димов, които са получили травми на тренировка.
 
„На фона на това, което сме в момента като потенциал, мисля че сме готови. Не знам Георги Терзиев в какво състояние е, тъй като вчера имаха мач с младежкия национален отбор. Имаме леки проблеми от вчерашната тренировка с Траян Дянков и Пламен Димов, но се надявам тези болежки да отшумят и всички да бъдат в оптимално състояние. Разбира се успоредно с това работим и по селекцията. Търсим до края на месеца да набавим хората, които ни трябват”, заяви Херо.
 
“Николай Николов със сигурност ще отпадне от групата, тъй като вчера на тренировката пак усети болки и няма да го рискуваме. С Амара Бейби има вероятност и да се разделим, тъй като той има някакви проблеми от личен характер. Дани Младенов и Румен Трифонов, ако трябва да бъдем честни, не са готови. Ако влязат в групата, ще бъдат като помощни футболисти. На този етап смятам, че не са готови за такава битка, каквато ни предстои. Знаете с какъв състав разполагаме в момента, трябва да извлечем максимума от него”, допълди треньорът на Черноморец
 
“Въпреки проблемите в ЦСКА, те са един от грандовете на България, отбор с традиции и големи възможности, така че ние трябва да се съобразяваме с това. Надявам се да дойдат повече хора на този мач. Знаете, че публиката е много важна за нас и особено за този мач имаме крещяща нужда от нашите фенове”, завърши Димитър Димитров.