Треньорът на “Левски” Ясен Петров заяви, че не се притеснява от слуховете, че ще бъде сменен. Той даде традиционната си пресконференция преди мача със Сливен, който е утре (1 май) от 21 часа на стадион “Георги Аспарухов”.

„Вече получих имунитет от спекулациите за моята смяна, така че не им обръщам внимание. Те обаче се отразяват на хората, които четат тези неща, което не е добре”, категоричен е младият специалист.

„Дембеле се завръща в титулярния състав. Той тренира добре цяла седмица, чувства се отлично, няма никакви болки. За мача със Сливен обаче имаме проблеми. Надявам се, че хората, които ще заместят наказаните и контузените ще се включат по най-добрия начин и ще помогнат на отбора да стигне до трите точки. Свикнали сме да играем срещу тимове, които излизат срещу нас с много хора в отбрана и най-вероятно нещата утре пак ще се такива. Ще се стремим да вкараме ранен гол, с който да си направим мача по-лесен”, разкри тактиката си Петров.

Той говори и за шансовете на тима му за спечелване на титлата: „Все още имаме възможност за титлата, но ако днес Черно море не успее да вземе нещо от Литекс, шансовете намаляват драстично. Не ме интересува какви са претенциите на ЦСКА за второто място, интересува ме само играта на “Левски”. Ще се стремим да не сбъркаме никъде до края на шампионата”.