Треньорът на Черноморец Димитър Димитров похвали футболистите си за цялостното им представяне през есенния полусезон, което след днешната победа с 2:0 над Монтана им отреди престижното 3-о място в класирането на "А" група. Херо заяви, че са били надскочени очакванията му, но въпреки това той ще изисква още от футболистите си.

"През първото полувреме играхме така, както искам. През второто - така, както и срещу Локомотив (София). Мислехме, че мачът е решен и вложихме минимални усилия", коментира Димитров след десетата шампионатна победа на "акулите".

"Липсваше ни Жужу. Един важен играч, който показа, че резервната скамейка ни е къса, а не би трябвало да е така. Не мога обаче да бъда недоволен на базата на класирането. А и 11 мача не сме допускали гол. Ако трябва да бъда честен, в началото на сезона не съм очаквал да сме на това място. Очакванията ми бяха надскочени", каза още Херо.

"Венци Христов трябва да се научи да се труди повече. Това, че вкарва гол нищо не значи. С него съм имал много разговори. Той е футболист с големи качества, но винаги търси да играе с минимум усилия", завърши Димитров.