Левски приема Верея в мач от 13-ия кръг на Първа лига, а с оглед добрите игри на отбора след идването на Славиша Стоянович, се очаква на "Герена" да присъстват около 10 хиляди зрители. Мачът е от 19:45 часа, като до вчера бяха продадени близо 8000 билета. 

Известно е, че като жест към привържениците, ръководството на ПФК Левски пусна входните талони на символична цена от по 1 лев. Преди мача са предвидени доста забавни игри за хората. Нападателите Серджиу Буш и Илия Димитров пък ще раздават автографи пред сектор "А" от 18:45 часа.

Футболистите на Славиша Стоянович са амбицирани да постигнат изразителна победа и да зарадват феновете. Успех тази вечер ще изкачи Левски отново на върха в Първа лига поне до неделя вечерта, когато Лудогорец гостува на Септември. Преди 13-ия кръг "сините" имат 28 точки, с колкото е и ЦСКА, който утре от 15:00 часа гостува на Берое. Лидерът Лудогорец е с 29 точки.

Стоянович подготвя някои промени в състава, като най-значителната се очаква да бъде завръщането на вратаря Божидар Митрев за сметка на Мартин Полачек. Последният беше колеблив в дербито с Лудогорец в Разград, загубено с 1:2.

В защитата ще бъдат Цветкович, Яблонски, Ейолфсон и капитанът Горанов, който преди два дни даде интервю за БЛИЦ

Пред тях ще е Хали Тиам и най-вероятно португалецът Нуно Рейш, който направи силно включване в Разград. В по-предни позиции ще видим отново Кабрал, Мариани и Обертан, а на върха на атаката голмайсторът Станислав Костов, който се разписа и срещу Лудогорец. 

Гостите от Стара Загора са аутсайдер и почти нямат шансове при гостуването на "Герена". Верея е на дъното в Първа лига с едва 4 спечелени точки от 12 мача до момента.

Вероятни състави:

Левски: Божидар Митрев, Милош Цветкович, Давид Яблонски, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Нуно Рейш, Хали Тиам, Жерсон Кабрал, Давиде Мариани, Габриел Обертан, Станислав Костов

Верея: Георгиев, Курупис, Василиев, Йоргенсен, Мечачдзе, Маламов, Диара, Станчев, Малек, Вушурович, Огнянов

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019