Очакваният бизнесменът от Хонконг Стивън Ло да дава пари на ЦСКА няма да се сбъднат. Самият той категорично отрече, че ще купува или помага на "армейците" в изявление пред вестник "Саут чайна морнинг поуст".

"Не знам откъде идват тези твърдения. Те обаче са изфабрикувани. Хората на ЦСКА бяха на посещение на добра воля. Единствено сме дискутирали подобряването на връзките между двата клуба. И ги водих на мача Хонконг - ОАЕ. Не смятам да купувам българския отбор и не знам какви финансови проблеми имат. Това не сме го дискутирали въобще", споделя Стивън Ло, който сега пък прие и хора на Волфсбург, позирайки с екип на германския клуб. 

Както е известно, Александър Томов беше в Хонконг за среща с милиардера, който има планове да закупи хотел "Родина". Самият Стивън Ло пък гордо позира с фланелка на ЦСКА с номер 9 на гърба.

В същото време в Макао стартира процес за корупция срещу хонконгския богаташ. Ло и колегата му Джоузеф Ла Луен са обвинени, че са подкупили държавния секретар Ао Мин Ло, за да получат апетитен парцел до летището.