Бившият национал Мартин Петров отново тренира с ЦСКА. Бившият нападател на Волфсбург, Манчестър Сити и Атлетико (Мадрид) се завърна при "червените", за да поддържа форма с тима на Стойчо Младенов. Това е официалната информация по този казус, но все още не е ясно дали пък Марто няма най-после да облече екипа на "армейците" и да заиграе за ЦСКА.

34-годишният Петров и през лятото се подготвяше с "червените", но замина при семейството си в Англия с надеждата да намери отбор, в който да продължи кариерата си. Това обаче не се случи и Марто отново е у нас, като пак започна занимания с ЦСКА.

Както е известно, ветеранът е без отбор от края на миналия сезон, когато се раздели с Еспаньол.

Междувременно стана ясна и групата на "армейците" за гостуването на Локомотив (Пловдив). Интригуващият мач от 14-ия кръг на "А" група е в събота от 18:00 часа на "Лаута".

Избраниците на Стойчо Младенов за двубоя с Локо (Пд):

12. Томас Черни, 99. Стоян Колев, 5. Тодор Янчев, 6. Джаксън Менди, 7. Мамади Сидибе, 8. Николай Дюлгеров, 9. Християн Кировски, 10. Марсиньо, 11. Неманя Милисавлевич, 14. Валентин Илиев, 15. Браян Хауърд, 18. Ивайло Чочев, 19. Апостол Попов, 20. Омар Косоко, 21. Венцислав Василев, 23. Емил Гъргоров, 25. Ангел Грънчов, 37. Жереми Фо-Поре, 41. Бруно Морейра, 71. Антон Карачанаков

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ