ЦСКА закъса с парите, след като взетият от Александър Томов заем от 400 хиляди лева вече е изхарчен. Парите са отишли за заплати и плащане на наеми. Касата на клуба обаче отново е празна, което е принудило началникът да разпореди затягане на коланите на "Армията".

Босът наредил хората под него от Управителния съвет да гласуват намаляване на заплатите с 50%, твърди "7 дни спорт". На работници и футболисти ще бъде обяснено, че с оглед финансовата криза в ЦСКА, те ще получават половината от възнаграждението си, а останалата част ще им бъде преведена, когато клубът бъде листван на борсата. Това обаче е невъзможно да се случи в следващата година и половина, пише още изданието.

Решението на УС на практика ще взриви обстановката в отбора. С част от играчите вече са водени подобни разговори, но те категорично са отказали по-късно да си получават парите. Футболистите вече направиха един жест, като се съгласиха заплатите им да се изплащат с месец назад. Така Томов и компания закрепиха ситуацията в най-трудния месец след встъпването им във власт.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ