Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски потвърди, че в клуба ще има кардинални промени. Босът на "смърфовете" посочи кой ще бъде избран на предстоящото Общо събрание за изпълнителен директор и с колко процента ще влязат в клуба новите му бизнес партньори. 

„Локомотив ще бъде управляван от мен и новите ми бизнес партньори. Радвам се, че те ще влязат с 50% от издръжката на клуба. В управлението аз ще имам двама представители, а те един. Така че си направете вие сметката дали сдавам властта в Локомотив. На предстоящото Общо събрание за изпълнителен директор ще бъде избран Лауринас Розгис", сподели Крушарски пред dsport, след като в момента е в Грузия по бизнес дела.

Winbet - победата е емоция! (18+)

'Надявам се с новото управление Локомотив Пловдив да набира все повече скорост. Иска ми се компанията, с която ще работя, да са почтени хора и вярвам, че са такива. Ще направим нещо като консорциум, което според мен ще е успех не само за Локо, но и за българския футбол. Имам предвид този модел на управление на професионален клуб“, добави босът на "смърфовете", които утре играят контрола с ЦСКА 1948 от 10:30 часа в Благоевград.

Efbet Лига - сезон 2021/2022