Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Създателят на явлението Нефтохимик Христо Порточанов говори първо за агенция БЛИЦ след сътресението в българския футбол в последните няколко дни. Както е известно, Софийският апелативен съд с решение №707 от 3 май постанови, че изборът на президент на БФС и Изпълком на VI-ия Конгрес през 2009 година е нелегитимен. Решението идва след жалба именно на Христо Порточанов.

“Най-после истината излезе наяве. От колко години казвам, че този Изпълком е нелегитимен, както и изборът на Борислав Михайлов. Никой не обръщаше внимание и ето, че сега нещата си дойдоха на мястото. При мен е адвокатът ми, с който продължаваме битката, ще съсипем БФС”, заяви Порточанов.

На въпрос какво следва от тук нататък, бургаският бизнесмен коментира: “Едва ли въобще съдът ще допусне обжалване от страна на БФС. Юристът ми твърди, че 99,9 решението на Софийския апелативен съд е окончателно. Това означава, че тези хора управляват незаконно. Борислав Михайлов е много безочлив човек, нахален и нагъл. Преди няколко дни каза, че ще се кандидатира за нов мандат за президент на БФС. Искам да видя как ще обяснява на хората какво върши в момента, след като се кандидатира. Настоявам Михайлов да отговори на въпросите, които му зададе Христо Стоичков. Интересно ми е дали наистина отговорите на трите въпроса ще са с “не”, както твърди Боби и защо не иска да се яви на детектор на лъжата. Христо Стоичков е най-достойният кандидат за президент на БФС, но не знам дали му се занимава, дали иска да се кандидатира. Говорихме преди няколко дни, когато Литекс гостува на Черноморец в Бургас. Ако не можем да намерим подходящ човек, който да смени Борислав Михайлов, по-добре да закриваме футбола”, завърши Порточанов./БЛИЦ