ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Христо Стоичков призна, че искат един ден внуците му да живеят и работят в България. Футболната легенда се надява наследниците му да донесат знанията си у нас и да ги прилагат за развитието на по-добрия живот на хората.

"Животът ми даде шанс да замина за чужбина, да видя как стоят нещата там. Същото искам аз да осигуря на внуците. Да се развиват, да учат, да видят как стават нещата в истинската демокрация. Но искам един ден да се върнат в България, да донесат опита си и знанията си тук и да ги използват за развитието на страната ни, за по-добрия живот на хората", сподели пред Димитър Рачков легендарният Стоичков, който от години живее със семейството си в Маями, където работи за местна телевизия.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Камата и съпругата му Мариана имат само една внучка. Това е дъщерята на Михаела и вече бившия ѝ съпруг Айкут. Мия е кръстена на баба си и е първокласничка в България, въпреки че е родена в Маями. Още с появата ѝ дядото обяви, че е заделил специален фонд за образованието на Мия.

По-малката дъщеря на Стоичков - Христина, още не го е дарила с внуче. Тя се раздели със съпруга си Лука по-малко от две години след сватбата им.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!