Треньорът на ЦСКА Христо Янев не скри задоволството от класирането на тима за 1/2-финалите на Купата на България. "Червените" сразиха днес с 3:0 Созопол и станаха последният тим, който достига до тази фаза на турнира. Преди тях това сториха Литекс, Берое и Монтана.

"Прекрасна игра от нашите футболисти, направихме много добри неща и заслужено победихме. Не съм се съмнявал в крайния победител в мача. Момчетата бяха перфектни, ние бяхме разучили отбора на Созопол много добре. Имаше много по-сериозни мачове от този, надявам се да продължаваме в тази посока. ЦСКА се намира сред 4-те най-силни отбора за Купата на България", сподели Христо Янев.

"Аз имам да се развивам още много като треньор, а пред отбора има светло бъдеще. Момчетата ще играят голям футбол. Ние не сме в положение, което да може да предпочитаме. Все пак днес се представихме страхотно. Като треньор е много по-различно от това да си на терена. Надявам се през 2016 година да сме живи и здрави и да продължаваме да работим така добре", завърши наставникът на "армейците".

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016