Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Бившият футболист на ЦСКА Христо Янев коментира ситуацията в клуба и разкри очакванията си за днешното дерби с “Левски” в рубриката “Дартс” на предаването “Факторът Кошлуков”.
 
“Очаквам интересен мач, тъй като победата е важна и за двата отбора. Този мач винаги е бил определящ за крайния изход на първенството. “Левски” има повече точки и е в ролята на фаворит. Това ще може позволи на ЦСКА да излезе с по-голямо спокойствие и при победа да се включи в борбата за титлата”, заяви Янев.
 
“В ЦСКА трябва много неща да се променят. Трябва да се работи не само ден за ден, а и за бъдещето. В момента ситуацията е толкова черна, че по-зле не може да бъда. Трябва да се промени цялата ситуация в ЦСКА, мисленето на хората, които са в този отбор”, допълни бившият национал по ТВ 7.
 
“Милен Радуканов е в доста сложна ситуация. Ако ЦСКА победи, може да се намеси сериозно в борбата за титлата. При загуба клубът може дори да пропусне участие в евротурнирите. Радуканов обаче знае с какво се е захванал, той сам реши да се върне начело на тима”, коментира халфът.
 
"Като кажа нещо, се случва обратното. Затова не се наемам с прогноза за дербито с “Левски”. Искрено се надявам ЦСКА да победи. Това ще даде самочувствие и ще зарадва феновете. Освен това ще създаде интрига в първенството”, завърши Христо Янев.