Полузащитникът Саид Хюсеинович ще проведе утре заключителни преговори с настоящия си клуб ФК Сараево за евентуален трансфер в ЦСКА, съобщават босненските медии.

Както е известно, договорът на играча с босненския тим изтича в края на февруари, но ЦСКА иска да го има още през януари. Феновете на ФК Сараево обаче се надяват, че халфът ще остане в отбора поне до лятото.

"Утре ще сме в Сараево, за да говорим с ръководството на клуба. Ще говорим за всичко. Не е изключено Саид да остане още половин година в Сараево. Шансовете са 50%”, сподели мениджърът на играча Сабит Дервишевич.

„Въпреки това, ако напусне клуба, ще направим всичко по силите си и ФК Сараево да получи някакви средства, макар това да не се изисква от нас. Примерно, ако Саид подпише с ЦСКА или друг клуб, Сараево да получи някаква финансова печалба. Както и да е, утре ще се договорим", допълни още агентът.

Ако Хюсеинович, който преди два дни бе в София, се разбере с ФК Сараево, договорът му с „армейците” ще е за 2,5 години, каквато е предварителната договорка между двете страни.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ