ЦСКА гостува на Славия в първи полуфинал за Купата на България. Двубоят е днес от 19:00 часа на стадиона на „белите“. „Червените“ ще бъдат за втори пореден мач без треньора си Стойчо Младенов, който днес навършва 65 години.

Екзекутора на Ливърпул изтърпява наказание от три срещи, след като беше изгонен при победата с 1:0 над Берое.

Интересното е, че днес ще е четвъртият случай в кариерата на Младенов, когато ръководеният от него тим играе навръх рождения му ден. Статистиката сочи, че в досегашните три пъти той претърпява две загуби.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

През 2003 г. Стойчо Младенов извежда ЦСКА срещу Черно море на „Армията“ и губи сензационно с 1:2 от водения от Велислав Вуцов тим на „моряците“. „Армейците“ повеждат с гол на Емил Гъргоров от дузпа, но след автогол на Светослав Петров и попадение на Георги Илиев варненци обръщат мача. Въпреки това ЦСКА става шампион на страната в края на сезона.

На рождение си ден през 2008 г. Екзекутора на Ливърпул без особени проблеми прегазва Локомотив (Пловдив) като поредна стъпка от похода към титлата, постигната с 16 точки аванс пред Левски. Успехът на "черно-белите" е с 2:0. Попаденията отбелязват Ододжи и Йордан Тодоров. Бразилският нападател Неи пропуска дузпа.

Последният му такъв мач е от 2017 г., когато на рождения си ден начело на казахстанския Кайсар (Кизилорда) Стойчо Младенов губи с 0:1 от Ордабаси.

СЛАВИЯ – ЦСКАЦСКА София

Днес от 19:00 часа по Диема Спорт
София, „Славия“
Съдия: Никола Попов

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:
Славия: Вуцов, Томбак, Зайков, Виячки, Соарес, Вълчев, Нгуена, Цонев, Кирилов, Тасев, Бакеро
Контузен: Ем. Стоев
Наказани: няма

ЦСКА: Бусато, Турицов, Кох, Лам, Мазику, Мухар, Жеферсон, Варела, Йомов, Кери, Кайседо
Контузени: Матай, Ахмедов
Наказан: Стойчо Младенов

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022