ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Кметът на Враца Калин Каменов изрази възмущение от съдията на двубоя между местния Ботев и Арда. В края на двубоя Красен Георгиев свири дузпа в полза на Арда, а градоначалникът сподели снимки от ситуацията и е категоричен, че "нивото на футбола и съдийството в България е толкова ниско, че ако хората, които ръководят този порочен процес погледнат нагоре, ще видят дъното."

"Всичко е точно...! Въпреки че днес Ботев Враца бе лишен по служебен път от всякакъв шанс за участие в Първа "професионална" лига, отборът ще го има! Дали ще играе в Първа, Втора или Трета лига не е толкова важно за истинските привърженици. Важното е, че днес цяла България отново видя, че нивото на футбола и съдийството в България е толкова ниско, че ако хората, които ръководят този порочен процес погледнат нагоре, ще видят дъното.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Знам, че ако съдията на днешния мач има и грам морал, то още утре ще направи своята писмена заявка за напускане на съдийската професия. Ако не го направи, ще помоля ръководството на Ботев Враца да поиска изваждането на Красен Георгиев от футбола. Вярвам, че всяка несправедливост ни прави по-силни. Сега е моментът футболистите да покажат, че са мъже и бойци с характер, а не пораженци и ревльовци. Понякога, когато се опитват да ни избодат очите, всъщност ни изписват веждите. Затова призовавам всички, които като мен обичат Ботев и футбола, да не се отказваме от борбата за генерална промяна в управлението на БФС", написа Каменов.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!