След чистката на Любо Пенев в ЦСКА, треньорът ще бъде принуден да използва доста от резервите до момента, за да доиграе първенството. Както е известно, треньорът на “червените” отстрани за неопределено време 9 футболисти от отбора, като почти всички бяха титуляри, единствено Давид да Силва не попадаше често в стартовите 11 на тима.

Ето кои играчи остават на разположение на Любо Пенев за предстоящото гостуване на Базел и вероятно за двубоите от “А” група до края на есенния полусезон.

На вратарския пост няма да има кой знае какъв проблем, тъй като в отбора остават Здравко Чавдаров и Ивайло Петров.

В защита обаче Пенев ще има доста проблеми, тъй като сред отстранените са Котев, Иван Иванов, Павел Виданов и Данчо Тодоров, който може да играе и като десен бранител. Така на разположение на треньора остават единствено Костадин Стоянов, Александър Бранеков, както и Уго Баес, който обаче няма изигран мач за “червените”.

В халфовата линия на разположение на наставника остават капитанът Тодор Янчев, Коста Янев и Викторс Мороз, които до момента бяха титуляри, така че не би трябвало Пенев да има проблеми.

В атака тимът няма да бъде лишен от нито един състезател и в отбора остават Владо Манчев, Иван Стоянов, Платини и Спас Делев, както и младият Благо Пасков./БЛИЦ

Кои остават на разположение на Любо Пенев:
Вратари: Здравко Чавдаров, Ивайло Петров
Защитници: Костадин Стоянов, Александър Бранеков, Йордан Минев, Уго Баес, Апостол Попов
Полузащитници: Тодор Янчев, Николай Манчев, Коста Янев, Викторс Мороз, Руи Мигел, Атанас Зехиров, Джонатан Гомес
Нападатели: Владимир Манчев, Мишел Платини, Спас Делев, Иван Стоянов, Благой Пасков, Орлин Орлинов