Страхотен скандал се разрази в ЦСКА. След поредицата загуби на отбора и слабата игра старши треньорът Любо Пенев отстрани 9 футболисти. Това стана след като “червените” се прибраха от Ловеч след поражението от Литекс с 0:2.

Аут от отбора са Давид Да Силва, Иван Караджов, Йордан Тодоров, Павел Виданов, Кирил Котев, Иван Иванов, Маркиньос, Тодор Тимонов, Светослав Петров.

Информацията е публикувана в официалния сайт на ЦСКА като причината за отстраняването за неопределено време е неспазване на режима.

Наставникът на “армейците” вдигна ръце напоследък заради издънките на играчите из нощна София. Преди няколко дни четирима от футболистите – Иван Иванов, Иван Караджов, Коста Янев и Павел Виданов се наливаха до ранни зори в бар на столичен хотел.

Любо Пенев заяви, че ще говори за похожденията на играчите по барове след мача с Литекс.

Пиянските изцепки продължили и преди мача с Литекс. Вечерта в четвъртък срещу петък почти половината отбор на “червените” за пореден път купонясвал в бара на същия хотел. Този път чашата преляла и Любо Пенев решил да вземе безпрецедентни мерки в клуба./БЛИЦ