Босовете на ЦСКА си имат “уши” навсякъде. Най-вече в съблекалнята на тима. Те научават всичко, което се случва там – кой какво говори, какво коментира и какво мрънка.
 
БЛИЦ публикува списъка с футболистите, които издават на “титаните” Димитър Борисов и Иво Иванов всички новини от отбора.
 
Иван БАНДАЛОВСКИ
 
Костадин СТОЯНОВ
 
Мишел ПЛАТИНИ
 
Абел АНИСЕ
 
Нджонго ПРИСО
 
Юнес БЕНЖЕЛЮН
 
Посочените шестима играчи никога не са имали забавяне на заплатите. Техните пари се изплащат навреме – естествено, без знанието на останалите футболисти. В единия от месеците през есенния полусезон началниците забравили да се издължат на Платини, който бил готов да си стегне багажа и да си тръгне от ЦСКА. С едно телефонно обаждане въпросът бил уреден. Наскоро обаче бразилецът изпили нервите на босовете си, след като преждевременно си замина за Бразилия, без да предупреди никого.
 
От бягството на Мишел най-изнервен бе Стойчо Младенов. Треньорът дори заплаши, че ще глоби нападателя. След като обаче пристигнал на родна земя, Платини звъннал лично на Димитър Борисов. Извинил се за постъпката си и обяснил, че му се наложило спешно да тръгне заради личен проблем. Босът оправдал беглеца и нещо повече – успокоил го, че няма да има никакви финансови санкции.
 
Нджонго Присо пък не само, че си взема редовно заплатата, но и на два пъти е искал заем от ръководството. Шефовете му дали парите. Ставало въпрос за суми от порядъка на 4-5000 лева.
 
Най-кофти в цялата обстановка се чувствал Иван Бандаловски. Бандата е изключително гъст с Димитър Борисов, но същевременно уважава много Стойчо Младенов. Именно треньорът подаде ръка на Иван в периода, в който той правеше първите си сериозни крачки в професионалния футбол като играч на Литекс. Когато го карали да издава какво е говорил Стойчо в съблекалнята, Бандаловски махал с ръка и отсичал: “За другите ме питайте, но не и за Стойчо. За него нищо няма да ви кажа!”

Единият от "ушите" обаче няма да остане в ЦСКА. Юнес Бенжелюн си тръгва, тъй като изобщо не помириса терена с червената фланелка. "Е, той си свърши работата, за което дойде - да издава на хората от горните етажи какво си бъбрим в съблекалнята. Сега, доколкото чуваме, са обещали да му намерят отбор някъде из Гърция", коментираха пред БЛИЦ играчи на ЦСКА, които нямат нищо общо с "ушната афера".