ЦСКА обяви трансфера на Мартин Камбуров. Нападателят дори ще бъде официално представен в 14:00 часа на стадион "Българска армия", където ще позира с екипа на "червените".

Очаква се да бъдат оповестени подробности около договора на играча, който за последно беше в Китай. След като си тръгна от Далиен Камбуров стана свободен агент и се превърна в апетитна хапка за родните грандове. В крайна сметка ЦСКА пребори конкурентите и успя да привлече Камбуров. БЛИЦ снощи ви съобщи, че на "Армията" той ще получава по 15 000 лева месечна заплата.

ЦСКА е петият клуб в България на Камбуров, който е роден на 13 октомври 1980 година. Футболистът стартира кариерата си в родния си Свиленград, след това за кратко е в "Ботев" (Пловдив), преминава през Спартак (Плевен), Локомотив (Пловдив) и Локомотив (София). На "Лаута" най-много го уважават. Именно Камбуров беше с основна заслуга "смърфовете" да спечелят шампионската титла през 2004 година. Той е трикратен голмайстор на българското първенство.

В чужбина е играл за Ал Ахли от Дубай, Астерас (Триполис, Гърция) и Далиен (Китай).

БЛИЦ вече ви информира, че ЦСКА привлече Владислав Романов, който за последно беше в "Ботев" (Враца). За сигурно попълнение на "армейците" е считан и талантът от Чавдар (Етрополе) Ивайло Чочев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ