Треньорът на Локомотив (София) Емил Велев прие спокойно загубата с 1:2 от “Ботев” (Пловдив). Срещата бе от 23-и кръг на “А” група, а поражението допълнително утежни ситуацията на “железничарите”, които продължават тежката борба за оцеляване.

"Щом са ни победили, значи резултатът е справедлив. Второто полувреме успяхме да се върнем в мача, след като през първото бяхме доста пасивни. След това пак стара наша слабост, не бяхме добре подредени и оставихме Иван Цветков да вкара от едно статично положение", коментира Велев.

"Знаехме, че ни е много важен този мач, нещата се усложняват. Все пак има още седем мача, ще гледаме да вземем максимален брой точки и да се спасим. Смятам, че двата отбора са на двата полюса, ние се борим за оцеляване. “Ботев” се бори да влезе в тройката", обясни още той.

"Имахме амбицията и желанието да се представим добре и пред нашата публика, и пред тази на “Ботев”. Съжалявам, че не успяхме да отбележим ние гол, а получихме и загубихме срещата. Имахме някои ситуации, в които можехме да подадем и да отбележим, но не успяхме и загубихме. Това е.", завърши специалистът.