Старши треньорът на Левски Емил Велев заяви, че вече е наясно с титулярите за мача от втория квалификационен кръг за Шампионската лига срещу Санта Жулия. Кокала няма да има проблеми около състава, тъй като всички контузени днес тренираха на пълни обороти.

"Вече съм наясно с титулярите. Желанието ми е тези футболисти, които стартират мача, а и останалите, които ще влязат в игра, да бъдат максимално концентрирани от първата до последната минута. Въпреки че Санта Жулия не е гранд, няма да подценяваме съперника. Гледах андорците още миналата година срещу Черно море. Наблюдавах запис от мача им с Тре Фиори и съм си направил нужните изводи", каза Велев на традиционния си брифинг.

“Ще търсим изразителна победа и ще се класираме за следващия кръг още след утрешния мач. Напрежение има, но само до първия съдийски сигнал, после играчите ще мислят само за победата. Сега сме по-силни и със сигурност трябва да се класираме напред. Спокойни? Можем да бъдем спокойни, ако влезем в групите на Шампионска лига. Разбира се, ще ни трябва и малко късмет. Без него няма да стане”, завърши наставникът на “сините”./БЛИЦ