Локомотив (Пловдив) е изправен пред нов труден период. Вестник "ШОУ" първи в България написа, че Коко Динев е на път да се оттегли, а покриването му от известно време срина клуба. Футболистите вече обявиха бойкот заради неполучени заплати, възможно е да се стигне и до оставки в следващите дни. Никой няма връзка с Динев, нито хората от клуба, нито водещи фенове или футболистите. По последни информации около клуба строителна фирма от Благоевград е вариант за спасението. Слуховете в Пловдив твърдят, че Коко Динев опитва да излезе сух от ситуацията, като прехвърли акциите на Локо на въпросната фирма, която обаче е близка до него.

"С фиктивно прехвърляне на акциите нищо няма да се промени. Разберете, така няма да се промени концепцията на управление, бъдещето остава същото. И ние чухме за подобен вариант, но така Локомотив (Пловдив) отново е обречен. Трябва да започнем на чисто", заяви председателят на фенклуба на "смърфовете" Димитър Ботушаров пред БЛИЦ.

"Явно така сме орисани, всяка година да си търсим нов собственик. Настоящият обаче утежни максимално положението в Локомотив (Пловдив) и трябва да напусне. Първо обаче да излезе да каже какви са задълженията на клуба, а не да се крие. Вижте, че е стадионът опустя заради управлението на подобни хора", допълни Ботушаров.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ

4_1.jpg

Димитър Ботушаров (крайният вляво), Велин Терзиев и Атанас Узунов