Собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев съобщи, че ръководството на ЦСКА все още не му е платило нито стотинка от дължимите 400 000 лева по трансфера на Пламен Крачунов на "Армията".

"Ще се сетят за мен през март", коментира бизнесменът, явно визирайки срока, в който "червените" трябва да изчистят дълговете си, ако искат да получат лиценз.

Преди месеци Локо (Пд) направи жест към ЦСКА, защото след тежката контузия на Апостол Попов "армейците" останаха без втори централен защитник. Тогава Пламен Крачунов премина при "червените", а ръководството на гранда се ангажира до края на август миналата година да плати 200 000 евро, пише още "Пловдив Утре". От тях обаче все още не е преведен нито лев. Така с лихвите сумата става още по-сериозна.

Коко Динев е твърдо решен да не подписва разсрочване, притеснен от многомилионните дългове на ЦСКА. Заради пободен документ преди време той 3 години не можа да си вземе парите от продажбата на Удоджи. От подобни проблеми с разсрочени пари от "армейците" вече си изпатиха Сливен и Пирин (Бл).