Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов гостува в предаването „Арена Спорт“ по БНТ. Там той коментира представяне на националния отбор по баскетбол на европейското първенство. Тити взе отношение и по ситуацията в Левски след загубения мач с Лудогорец за Суперкупата, както и скандала със Станимир Стоилов, който доведе до декларираната от баскетболния спец оставка от НС на „сините“.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

„Има много положителни неща след Суперкупата. Има едно 60-минутно категорично доминиране на Левски, ако не е 60 минути, то поне през първото полувреме. Дистанцията максималмо е скъсена. Липсва нещо малко. Не е хубаво да се оправдаваме в бюджети. В тази година Левски категорично надигра Лудогорец в мачовете за Купата. Суперкупата е ценна на база на липсата на купи дълго време. Голямата награда щеше да е за тези хора, които спасиха Левски", коментира Папазов

„Причината за нашите взаимоотношения със Станимир Стоилов не е в неплащането на неустойката. Това го приемете за един съвсем личен въпрос, който по никакъв начин няма да се отрази на Левски. Рано или късно се надявам, ако е рекъл Господ, отново ще бъдем заедно. Той е много по-известният човек от мен, по-обичаният. Донесъл е големите успехи и върна надеждата в хората. Когато се видим, се поздравяваме. Нямаме тези супер братски отношения, които сме имали. Но за мен тази тема се преекспонира“, завърши баскетболният специалист.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК