В Левски предприеха сериозни мерки срещу един от играчите си, от които се очакват сериозни пари от трансфер. "Сините" свиха сармите на Найджъл Робърта и от вчера той поднови тренировки, пише "Мач Телеграф".

Нидерландецът се обяви за контузен след загубата от Царско село. Таранът заяви, че има травма на пръста, която не му позволява да вземе участие в мачовете с Монтана и Етър.

 efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Робърта дори си позволи да пътува до родината си, докато съотборниците му играеха срещу "виолетовите", тъй като е искал втори преглед на контузията, която на "Герена" сметнаха, че е лека. Той е настоявал за операция при завръщането си, макар и да не е имало данни за такава.

Това е наложило Робърта да бъде привикан на сериозен разговор, като от "Герена" са били категорични, че няма да му позволят да продължава по същия начин. Вчера нападателят започна да тренира индивидуално, за да върне формата си.

Според запознати проблемите с Робърта се дължат на мениджърски игри, тъй като агент се е пришил към мениджърите, които официално държат правата му и започнал да им мъти главите, че могат да продадат клиента си зад гърба на Левски. Официални оферти за нидерландеца обаче все още няма. 
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​