Георги Петков се превърна в кошмар за феновете на "Левски" с геройските си спасявания през пролетта на миналата година. Тогава стражът направи всичко по силите и запази равенството 1:1, което отне шампионската титла на "Левски" и я поднесе на Лудогорец. От тогава Георги Петков бе заклеймен, а днес за втори път в рамките на по-малко от година вгорчи живота на "синята" публика. Славия измъкна равенство 2:2 на "Герена".

"Аз съм си дал сърцето за тоя отбор, днес си играех играта и за жалост не можахме да победим. Искахем победата, но и шанс не ни стигна, а и доколкото разбрах първият гол на "Левски" е от чиста засада. Днес играхме добре, просто късмет не ни достигна да победим", заяви Георги Петков.

На въпрос има ли обида, Петков отговори: "Не, не. Няма на кой да се обиждам. Каквото съм направил, съм направил. То си пише за тия десет години по книгите. Нямам проблеми с никого. Така са преценили хората, неприятно е това, което стана миналата година. В последния кръг не станаха шампиони. На мен също ми беше болно."

На въпрос, ако можеше да върне времето назад, какво щ еше да направи, вратарят каза: "Може би нямаше да играя този мач."

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ