Завърналият се в ЦСКА Емил Костадинов пръв потвърди, че Миодраг Йешич вече не е треньор на "червените". Екзекутора на "петлите" напусна сбирката на Надзорния и Управителния съвет на клуба, която продължи повече от 2 часа на "Армията".

"Йешич вече не е треньор на ЦСКА. Тръгва си заедно с целия си щаб", обяви Костадинов.

"Отново ще работя в ЦСКА - ще отговарям за всичко, което се случва в клуба. Паро остава спортен директор. С Йешич се разделяме. Преговаряме с наследника му. Назначението на Йешич бе грешка. Доста неща си казахме. Тези сбирки ще са редовни. Няма да ви кажа какво ни е казал Йешич. Изслушахме го и взехме решението. Той няма претенции. Утре сигурно ще се срещне с адвокатите на клуба", каза Коща.

След като му беше зададен въпрос кой трябва да поеме ЦСКА и да изкара повече време начало на отбора, а не постоянно да се извършват треньорски смени, Костадинов каза: "Сигурно някой извънземен."

"Имаме добри футболисти, които не показаха какво могат в първите два мача. Трябва да има бъдеща визия за ЦСКА. Да се работи за доброто на клуба, а не нещата да се правят на парче", продължи Костадинов.

"Стойчо Младенов не е вариант, преговаряме с друг българин", добави Коща, който влиза в Управителния съвет на клуба и ще има цялата спортно-техническа власт.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ