ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Кандидатът за президентския пост в БФС Петьо Костадинов съобщи, че сред попадналите в екипа му е и историческа личност за българския футбол. Популярният мениджър получава помощ от бившия играч на Левски Мариян Огнянов. Припомняме, че Мацата завинаги остана в историята на българския футбол. Той е първият българин, отбелязал гол за роден тим в груповата фаза на Шампионската лига. Tова се случи на 27 септември 2006 година на стадион „Васил Левски“ в мача срещу Челси, загубен от "сините" на Станимир Стоилов с 1:3.

"Искам да осветя един човек от моя екип. Историческа личност за българския футбол - Мариян Огнянов. Искам хората да се запознаят с другата страна на това момче. Ние доста дълго сме говорили. Той със сигурност ще изпълнява оперативни задачи с децата", каза Петьо Костадинов пред Sportal TV, където гостува заедно с членовете на екипа му адв. Николай Калистратов и арх. Ивайло Мишев.

"Ние се кандидатираме, защото Борислав Михайлов е подал оставка. Защо не видим и позивтивните неща, които е направил той, а не само грешките. Имаме шест участия и едно домакинство в юношеските отбори на големи първенства при неговото управление". Има и добри позиции в УЕФА", продължи Костадинов.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Голямата грешка е липсата на комуникация с феновете и медиите. Не успяхме да наложим елиминирането на грозните сцени при директни излъчвания. При нас се налива всичко, което е грозно за лайкове. Тук става дума за модели на управление, а не за персонажа на Борислав Михайлов. Отсъства анализ за селекционния избор за демографския срив към интереса на децата към спортуването. Това е най-важният проблем, с който трябва да се справим. Ние имаме една много променена среда по отношение на децата", каза популярният мениджър.

"Ще направим пълен регистър на всички учители по физическо възпитание в България. За да получават сигнали, ако някое дете има качества. Учителят ще може да подава информация към платформата и да се обърне внимание на това дете. Държавата, когато каза, че не иска да работи повече с БФС мисля, че е държавен пуч, защото това е неправителствена организация. Затова мисля, че имаше участие в нещата, които се случиха на мача с Англия", коментира Петьо Костадинов.

"Масовият спорт има отношение към разходите на здравната каса. Вече е над осем милиарда бюджетът на НЗОК. Не е нужно да правим кой знае какви изследвания, че децата, които спортуват са по-здрави, от тези които са само пред екраните", каза още той.

"Вчера чух от Стилиян Петров за процес на купуване на гласове. На 13 март ние ще закрием нашата кампания във Велико Търново. Ще изненадаме с решен финансов въпрос за малките аматьорски клубове, затова нека не бързат да решават. Намерен е резерв, който е взет под внимание", отбеляза футболният агент.

"Дори и да излезе на централен площад Бербатов да ме хули, аз ще му простя. Аз имам общо с привличането му в ЦСКА и с неговото напускане. Мен ме притесняват повече хората с корист зад гърба му", каза Костадинов.

"Георги Иванов трябваше да играе в ЦСКА. Бяхме се договорили, но се забавихме и ни изпревариха и една година ме беше яд. Познаваме се много добре и мисля, че сме в добри приятелски отношения. Обожавам енергията му. Не мисля, че му е време да се кандидатира за президент, но така са решили", коментира още той. 

"От Мишо Касабов не съм видял нищо лошо. Рутиниран човек, но не мисля, че в този динамичен процес може да се справи. С Градев сме се хапали твърде много. Аз не желая да отговарям на каквито и да са вметки. С Манол Иванов сме в чудесни отношения, работили сме заедно", продължи Костадинов.

"Ние не сме търсили подкрепа от никого. На нас не ни е за цел да събираме гласовете така, а сме дали алгоритъм и програма за развитие на футбола. Ние не сме излизали от дебрите на Бояна доста години. Призовавам медиите да бъдат допуснати да отразяват Конгреса, за да се елиминират тези обжалвания", завърши Петьо Костадинов.