ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов очаква футболистите му да се раздадат до последен дъх утре срещу Апоел (Беер Шева). Реваншът от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите е утре от 20:00 часа на "Герена".

В началото на пресконференцията си Костов съобщи, че Жереми Петрис не е възстановен от контузия и отпада за мача. 

"Сигурен съм, че за мотивация няма нужда да се говори. Убеден съм, че ще се борят като лъвове за всяка топка. Въпросът е като отнемем топката какво правим с нея. Там вече няма лъвове, а трябва да видим какво градивно можем да сътворим. Тези въпроси в играта на тима с топка трябва да се решават в следващите 5-6-7 месеца, за да сме максимално непредсказуеми за съперника“, коментира Костов.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

"Всичко сме взели под внимание. И дузпи тренираме, и всичко, което бихме могли да предвидим. Имам същата увереност, както преди първия мач. Особено и с оглед на факта, че играем пред нашата публика", подчерта треньорът на Левски. 

"Знам, че Апоел ще излезе с голямо самочувствие, имат добри и опитни играчи", каза Костов.

"Организацията ни на игра е ключовият елемент да не допускаме гол до момента в Европа. Имайте предвид, че не играем в глуха защита. Стараем се да пресираме далеч съперника", подчерта специалистът.

Костов беше попитан и за решението за отлагането на мача с Пирин (Благоевград). "Бяхме принудени. Бяхме много изморени от мача с Апоел и гостуването в Израел. Много е важно сега да продължим, за да видим европейската реалност. Това би бил тест, за да определим потенциала на нашия отбор срещу такива грандове като Айнтрахт (Франкфурт)", завърши треньорът на Левски.
 

Гледахте на живо: Николай Костов и Пламен Андреев преди реванша с "Апоел" (Беер Шева)

️ Гледахте на живо: Николай Костов и Пламен Андреев преди реванша с "Апоел" (Беер Шева) #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен #ВиеЩеЯПревърнетевЛегенда #UEFAConferenceLeague

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Сряда, 16 август 2023 г.

 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!