Треньорът на "Левски" Николай Костов сподели, че футболистите му не тренират дузпи преди мача с Локомотив (Пловдив) за Купата на България. 1/4-финалът е утре от 13:00 часа на "Лаута".

"Целеустремени сме и искаме да спечелим Купата на България. Мисля, че утре съперникът ще бъде по-притеснен и емоционален, защото на тях им зависи участието в Лига Европа от тази среща. А ние просто искаме да спечелим Купата. Не мисля за равенство в мача, не сме тренирали дузпи, въпреки че не изключваме възможността да се стигне и до тях", сподели Костов на пресконференцията си преди двубоя.

"Трябва да противодействаме на силните футболисти на Локо (Пд). Имаме си план. Знаем, че няма да е лесно. Не мисля да правя много промени в титулярния състав. Иван Цветков вкара 2 гола, след като влезе като резерва в Монтана, така че явно не трябва да променям нищо. Шегувам се, разбира се, не смятам да казвам с какъв състав ще изляза", каза още треньорът на "Левски".

"Очаквам този мач да бъде различен. По принцип чакам с нетърпение мачовете с по-силни отбори, тъй като до момента играехме все с тимове от втората част на таблицата", коментира Николай Костов, добавяйки, че Сержиньо Грийн се завръща в състава, каквито бяха очакванията.