Новият треньор на "Левски" Николай Костов проведе първо занимание със "сините", след което говори пред журналистите. Спецът сподели, че все още не е запомнил имената на всичките футболисти.

"Поздравих футболистите за вчерашната победа, тъй като тези три точки са много важни дори за спечелване на титлата. Ние се борим за нея. Запознах се с всички, но още не мога да запомня имената на всички играчи. Казах ви на пресконференцията, че не съм гледал много мачовете на "Левски". Преди първата тренировка поговорихме около 25 минути относно организацията на тренировъчния процес. Направихме дори стратегия относно комуникацията с вас медиите. Мисля, че ще бъдете доволни, защото ще гледате всяка наша тренировка. Разбира се, ние също трябва да вършим нашата работа, за това няма да са открити целите тренировки", коментира Костов на прибиране към съблекалнята.

"Периодът е много труден, тъй като остават три мача до края на полусезона. Футболистите са изморени. Това е нормално, а личи и от външния им вид. Резултатите тормозят футболистите. Те не са очаквали такова нещо. Тези неща оказват и психологическо влияние. Надявам се, че с една добра помощ от страна на футболистите, да има подобрение в играта на "Левски", каза още новият треньор на "сините".