ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Хебър Любослав Пенев коментира след елиминирането на Левски за Купата на България (2:1), че ситуацията в клуба е изключително неясна.

„Силите ги имаме, защото отборът е подготвен. Изиграхме отличен мач. Фактът, че не направихме нито една смяна показва, колкото добре са подготвени момчетата. Мачът се играе, докато съдията даде последен съдийски сигнал“, каза Пенев.

"Не е нормално през 2023 година на осминафинал да няма ВАР, който да помага на всички“, подчерта треньорът на Хебър.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Момчетата се раздадоха. Дисциплина, характер, отборна игра, такъв футбол искам да виждам. Понякога не се получава, но днес направиха много добър мач. Отстранихме един от фаворитите за трофея“, добави специалистът. 

„Винаги им казвам, че трябва да оставят проблемите извън съблекалнята и извън терена", каза Пенев.

"Нито футболистите, нито треньорският щаб имаме каквато и да било яснота. Нямаме информация, изключитлено неясна ситуация, но въпреки всичко показваме, че се справяме добре. Дай Боже скоро някой да каже нещо. Да не стане само от умрял писмо", продължи Пенев.

"Това е частичен успех, защото не сме спечелили Купата на България. Вървим много добре и очакваме следващите мачове“, каза специалистът.

"Хебър е тук, ние сме тук от 8-9 месеца и се извърши една много сериозна работа. Дано не се изхвърли в канала. Никой не вярваше, че отборът ще бъде спасен. Ние не само останахме, но не играхме и бараж", каза още Любослав Пенев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!