ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бившият министър на младежта и спорта и настоящ депутат Красен Кралев разкритикува настоящия Димитър Илиев за странната му реакция относно европейската квалификация България - Унгария. Както вече стана ясно, срещата утре (19:00 ч.) ще се играе на "Васил Левски" при закрити врати.

Публикацията на Красен Кралев:

"Защо мачът България - Унгария ще се играе без публика?

Министърът на младежта и спорта, чието име никой не помни, е разпоредил Националния стадион "Васил Левски" в спешен порядък да бъде приведен в готовност да приеме националните отбори на България и Унгария. Чак е пуснал съобщение до медиите за този си значим акт. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Като министър никога не съм издавал такава заповед, защото по време на нашето управление националният стадион винаги е бил в готовност да приеме състезание от всякакъв ранг незабавно. 

И още нещо по темата - МВР и БФС знаят поне от месец какво са се готвили определени групи да направят по време на мача. И това далеч не са само протестни действия срещу Борислав Михайлов. Понеже резилът е голям, те трябва ясно да разкажат каква информация имат и какво ги е притеснило, че да се налага мачът да се провежда без публика и МВР да не иска да охранява срещата. 

Тогава всички ще бъдат наясно кои са хората и групите, предизвикали това унижение за България".

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!
 

Защо мачът България - Унгария ще се играе без публика ? Министърът на младежта и спорта, чието име никой не помни, е...

Публикувахте от Krassen Kralev в Сряда, 15 ноември 2023 г.