Опитният полузащитник Александър Александров, който беше с основна заслуга за класирането на "Ботев" (Пловдив) в "А" група се надява договорът му да бъде продължен и да продължи да играе. Дори и да спре обаче, Кривия вижда бъдещето си във футбола като треньор. 37-годишният бивш национал вкара гол в баража срещу Спортист (Своге), спечелен от "канарчетата" с 2:0.

"Договорът ми с "Ботев" изтече. Ако новият треньор, ръководството и президентът преценят, че съм необходим, ще продължа да играя. Годините не ми пречат – няма млади и стари, има можещи и не можещи. Имам сили да дам още на "Ботев". Ако не продължа в Ботев, няма да си търся друг отбор. Спирам с футбола и оставам в Пловдив. В момента карам треньорска школа и виждам бъдещето си във футбола", заяви Кривия, който беше гост в Актуално студио "Дерби".

"Очакванията на публиката ни винаги са големи, може би в началото на сезона напрежението дойде повече за младите момчета. Някои си мислеха, че ще минем през "Б" група, както стана миналия сезон във "В", но разликата между аматьорския и професионален футбол е голяма", коментира Александров.

"Радвам се за нашата публика, която доста изстрада. С влизането на Етър и "Ботев" "А" група ще стане по-силна. Нефтохимик ни беше достоен съперник през този сезон и също заслужаваше да играе в елита, защото и те като нас имат голяма публика. Надявам се да спечелят промоция през следващия сезон", каза още Кривия.