Спортният директор на “Ботев” (Пд) Александър Александров прие с насмешка решението на БФС да картотекира Мишел Платини за дербито срещу „канарчетата" в събота.

„Мишел Платини не е Лео Меси и “Ботев” (Пд) не се притеснява от него. Аз знаех, че хората от БФС не мислят трезво, но сега цяла България видя това", каза Александров.

Шефът на „жълто-черните" взе становище и относно назначаването на Таско Тасков за главен рефер за битката срещу 31-кратните шампиони.

„Таско Тасков е юноша на ЦСКА, преценете сами. Щом от БФС взеха да пращат юноши на клубове да свирят за отбора, в който са ритали... Нямам думи", негодуваше шефът на “канарчетата”. беснееше Кривия. Според него обаче дори и със съдията победата на “червените” далеч не е сигурна.

„ЦСКА не е особен дразнител. Балансът ми срещу тях е положителен. На “Армията” колкото и да плачат като сибирски мечки, “Ботев” ще победи. Важно е обаче играчите да не се поддават на по-голямото напрежение, което се зарежда и в медиите преди това дерби. Готвим се и те трябва да се настроят като за нормален мач", завърши Александров пред „Меридиан Мач”.