ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на националния отбор по футбол Младен Кръстаич даде пресконференция преди утрешния двубой със Северна Македония в Лигата на нациите (21:45 часа). Той потвърди, че целта пред тима ни е само една - победа. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Щом е спорт, не може да нямат интерес към победата. Имат интерес, какъвто имаме и ние. Няма мачове без значение. Ще се стараем да победим, разбира се. Мачът с Гибралтар мина, както мина - казахме, че ще победим и наистина победихме. За българския отбор е много важно да имаме концентрация 90 минути и желанието да се победи. 

Македония е добър отбор, очаквам труден мач, трябва да почувстваме енергията, която присъстваше на мача с Гибралтар. Играхме с много адреналин и утре също така трябва да играем. Трябва само да излезем на терена, да се концентрираме, това е нашето работно място.

 Познай резултата и спечели фланелка на любим свой национал! 

Ситуацията извън терена ли? Тя е работа на политиците. Ще играем толкова атрактивно, колкото ни разреши противникът. Ако загубим, как ще сме играли атрактивно? Ако е добър резултатът, трябва да сме играли добре. Играчите ми са способни на тези работи", заяви сръбският специалист. 

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК