ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Българският национален отбор победи Гибралтар с 5:1 в мач от група 4 на Лига „С“ от Лигата на нациите. Успехът в дебюта на Младен Кръстаич начело на „лъвовете“ беше очакван от читателите на БЛИЦ, тъй като повечето от тях заложиха на българска победа в играта ни за фланелка на националния отбор. Имаше и едно предположение за нулево равенство.

От всички писма, получени на редакционната електронна пощенска кутия в определения срок до 18:00 часа на 23 септември, само един от читателите успя с точност да прогнозира крайния резултат от мача между България и Гибралтар. Това е Мирослав Радев, който предвиди успеха с 5:1 над Гибралтар.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Той печели фланелка на националния отбор. БЛИЦ ще се свърже с него, по-късно днес, за да може той да посочи размера на екипа с номера и името на любимия си футболист от селекцията на Младен Кръстаич. В случая няма да се проведе жребий, тъй като г-н Радев е единственият, познал крайния резултат от мача.

Много близо до точна прогноза бяха Даниела Добрева, предвидила успех на България с 5:0, както и Гаврил Костов, Неделчо Неделчев и Димитър Диков, които заложиха на победа с 4:1. Седем от нашите читатели пък бяха предположили роден триумф с четири гола разлика, но при резултат 4:0.

Играта ни за предстоящия в понеделник двубой със Северна Македония продължава. Очакваме на [email protected] вашите писма с прогнози за точния резултат от срещата. Крайният срок е 18:00 часа на 26 септември. Задължително условие за участниците е да изпратят трите си имена и телефонен номер за обратна връзка.

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК