Христо Крушарски, собственикът на Локомотив (Пд), не вижда как неговият футболист Бирсент Карагарен може да премине в Левски. Националът на България е спряган за трансфер на "Герена" в последно време, а същото важи и за капитана Димитър Илиев.

"Бирсент ще отиде там, където извадят торба с пари - обяви Крушарски пред "Труд". - Не виждам как той ще замени Локо (Пд) с Левски, там реалността е друга. В България сме царе на такива приказки, но да си пишат каквото искат."

По отношение на капитана Димитър Илев, босът на "смърфовете" бе лаконичен, но ясен, визирайки новия му договор до 2024 година: "Димитър Илиев остава в Локомотив (Пд) до пенсия. Вече е бетониран."

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

В същото време бизнесменът коментира отпадането от Копенхаген след 1:1 в Пловдив и 2:4 на реванша в Дания:

"Казах на момчетата, че психиката им трябва да е добра. Дадох им за пример себе си. Ако аз приемах нещата като тях и огъвах колената така, вече да съм гушнал босилека. Много се подценяваме, и те са хора, но имат по-добри бази, финансови условия и инвестиции. Но скоро и ние ще имаме силна школа и ще е друго. Работим и психически, и физически с играчите, защото на терена е мястото, където да се покажат и продадат. Ако сам не си направиш реклама, няма кой да ти я направи."

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Efbet Лига - сезон 2021/2022