ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Един от собствениците на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи изключително остро изказване преди голямото градско дерби срещу Ботев. Бизнесменът атакува и бившия съдия Таско Тасков.

"На играчите ще кажа само едно: Да се стегнат и да ги треснат. Те си знаят как и си го могат. Да си стягат коланите и да си свършат работата. Някои други обаче ще ги призова да си гледат работата и да не надничат в канчето на другия. Четох как не съм имал пари да издържам отбора. Значи всичко е било на магия. Сега като спечеля в Южна Америка ще го взема този, дето ги пише тези неща за главен счетоводител", заяви Крушарски от Аржентина.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"Още преди мача с ЦСКА казах и пред колегите в управата, и пред отбора, че всеки трябва да прави това, от което разбира. Аз няма да се бъркам нито в реклама, нито в маркетинг, но и никой не трябва да се бърка на треньора. На всеки човек - хубав или лош, в един момент му идва денят и часът. Томаш се нуждае от доверие и е време да покаже наистина какво може - да стабилизира отбора и да се радваме на възможно повече победи", добави Крушарски пред „Мач Телеграф“.

„Таско Тасков коментира нещо за фитнеса и футбола, но ще питам и него къде точно е направил нещо. Какво направи в Пирин, щеше да ходи и в Миньор... Голям разбирач ще се окаже. Беше в ЦСКА 1948, сега ако иска, да отиде и в 49, ама да не се меси в неща, които не са му ясни“, отсече Христо Крушарски.

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) – ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)PFK Lokomotiv Plovdiv 1926

Днес от 17:00 часа по Диема Спорт
Коматево, Футболен комплекс „Ботев 1912“
Съдия: Валентин Железов

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Ботев (Пловдив): Аргилашки, Ван Хертъм, Генев, Супрайен, Минков, Мертенс, Нади, Па Конате, Колев, Бароан, Уме
Контузени: няма
Наказан: Ето`о, Ханкич

Локомотив (Пловдив): Хоркаш, Трупе, Паскалев, Павлов, Матеус, Витанов, Зебли, Дион, Джовани, Д. Илиев, Сорга
Контузени: няма
Наказан: Томашевич

Баланс: 115 мача, 41 победи за Ботев, 33 равенства, 41 победи за Локомотив, г.р. 139:135 за Локомотив

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК