Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е категоричен, че няма никакви притеснения преди днешното дерби с ЦСКА. Той обаче взе отношение по темата за съдийството, което в последните дни е в центъра на скандал в родния футбол. Освен това босът на „черно-белите“ шокира с новината, че играчите на тима са наказани.

„Спокоен съм! Няма какво да ме напряга преди този мач, а преди всеки друг. Доказали сме какво можем и искам да го покажем. Аз със съдиите не се занимавам, знаете много добре. Крайно време е обаче да се вземат в ръце и да си вършат работата, а да не ми плачат кой какво бил казал за тях. Съдията трябва да си гледа работата. Една-две грешки не са проблем, всеки ги прави. Личи обаче, когато някой ми е излязъл само да крепи плото (б.ред. - плета) да не го духне ветъро, както казваме в Говедарци. Това не е добре и няма си траем“, коментира Крушарски пред „Мач Телеграф“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Бизнесменът отсече, че няма да обещава допълнителни премии за мача срещу новия отбор на Бруно Акрапович, за когото каза, че е предал Локомотив с напускането си в края на полусезона.

„Няма да има премии. Наказани са за слаба игра. Знаят за какво играят. Най-вече за себе си. Премии ще има за Нова година, но не се знае за коя“, допълни босът на „черно-белите“.

„Напрежението, шоуто и разправиите трябва да са извън терена. Футболистите трябва да са спокойни и да показват това, за което тренират. Ние не се притесняваме от нито един съперник. Без публика не е толкова важно къде играеш. Ще търсим максимума срещу ЦСКА на „Българска армия“ и срещу Лудогорец в Разград за Купата. Доказали сме се и другите трябва да се притесняват от нас. Със сигурност треньорският щаб знае какво да говори на играчите и какво да направи, за да постигнем това постоянство, за което говорим“, завърши Христо Крушарски.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството