Треньорът на Славия Мартин Кушев изрази оптимизъм преди домакинството на ЦСКА. Столичното дерби от 8-ия кръг на "А" група е в събота от 16:00 часа на "Овча Купел". На редовния си брифинг Кушев заяви, че целият отбор е настроен на 200% за победа срещу "червените". Спецът обаче е наказан за двубоя и "белите" ще бъдат водени в събота от легендата на "Левски" Войн Войнов.

"Направихме анализ на грешките, довели до поражението с 0:5 в Ловеч. Но сега трябва да работим и да вървим напред. Очаквам този лош резултат да повлияе позитивно на отбора, защото резултатът определено е неприятен и обиден", заяви треньорът на Славия.

"Каквито и проблеми да има ЦСКА, то този клуб си остава ЦСКА - един от водещите в българския футбол. Надявам се, че ще покажем и ние нашата класа, за да се получи истинско дерби. Който е по-добър, той да вземе победата. Ние сме настроени на 200% за победа", отсече Кушев.

"Другата ни цел е да зарадваме нашата публика, която се увеличава с всеки мач", коментира спецът.

"Не знам за това, че ще ме сменят, ако загубя от ЦСКА. Президентът беше тук, не знам нищо", завърши треньорът на Славия.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА