Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде пресконференция преди мача със Славия от 7-ия кръг на “А” група. Двубоят е в събота (6 октомври) от 16:00 часа на стадиона в квартал “Овча купел”. Екзекутора на Ливърпул отново коментира някои решения от последните месеци, които са в ущърб на ЦСКА. Едно от тях е все още неиздаването на картотека на Мишел Платини.

“Издевателството на ЦСКА продължава. Не ни разрешават да картотекираме Мишел Платини и това пречи на нашия отбор. Чакам с нетърпение в края на краищата да има яснота по този казус. Откакто съм влязъл през март месец има проблем след проблем. Нямам точната истина, отвътре или отвън идва всичко. Платини е много важен играч, много важен. Той е човекът, който дава идеята, прави така, че останалите да се движат правилно около него. Виждате, когато го използвам в контролите, как стоим на терена. Нямам обяснение около всичко, което се случва с него”, заяви Стойчо Младенов.

“Мисля, че Аспарух Никодимов разбира положението, в което се намираме. Имаме нужда от него и тази нужда не е от днес и вчера, той заслужава да бъде в нашия клуб. Той е легенда като футболист и най-успешният клубен треньор, трябва да му дадем възможността да бъде полезен, както на мен, така и на детско-юношеската школа. Аспарух Никодимов ще бъде главен мениджър”, каза още треньорът за завръщането на легендата в Борисовата градина.

Треньорът на ЦСКА коментира престоя и работата с италианеца Родолфо Ваноли: “Той работеше в екип с всички нас, приехме го като всеки друг. До раздялата и аз, и всички останали, се отнасяхме с уважение към него. Само мога да адмирирам такъв човек, с когото работихме няколко месеца. Той беше близо до отбора, можеше да помага във всяко едно отношение.”

“Не съм говорил с шефовете за лиценза, получих неколкократно потвърждение, че няма да имаме проблеми. Не съм най-компетентната личност, за да говоря за лиценза”, завърши Младенов.