Тарторът на феновете на ЦСКА Иван Велчев продължи със сериозната си критика към треньора Томислав Стипич и заяви, че с него в края на сезона „армейците“ може да се борят за оставане в групата.

След загубата с 0:1 от Славия снощи Кюстендилеца излезе с публикация във „Фейсбук“, в която призова ръководството да изгони 45-годишния Стипич.

Под поста му започна сериозна дискусия между феновете на ЦСКА и Велчев влезе в диалог с тях. Той продължи да бъде критичен към треньора и изрази притеснението си за представянето на отбора под негово ръководство.

„Ако го оставят, за разнообразие може да се борим за оставане в групата. Съгласен съм да оставим треньор за дълъг период, но да сме сигурни, че той е точният човек за нас. Този с всяко интервю и с всеки мач показва каква голяма грешка е. С мача във Варна и особено с днешния показа, че не знае как точно играчите му трябва да изнасят топката, да се защитават. Да не говорим за преходи в атака и защита. Прави някакви безумни прекроявания на състав и схема на полувремето, което още повече показва колко е объркан. Идва ново ръководство, което по стечение на обстоятелствата не е успяло да класира отбора за Европа. Защо е нужно да докарваш никому неизвестен чужденец? Слагаш някой познат българин, който практикува нападателен футбол с крила 4-2-3-1 или 4-3-3. Футбол, който всички искаме да гледаме от ЦСКА“, пише Иван Велчев.

„Директорите дълго време избираха треньора. Правиха анализи на треньори и в крайна сметка избраха този. Не знам какво са му харесали точно и какви са им подбудите. След видяното днес на терена, очаквам един от най-тежките есенни полусезони, които сме имали. Всичко е сбъркано, но най-вече нещата на терена са сбъркани. При сегашната ситуация в следващите кръгове катастрофата не ни мърда. Не се ли вземат бързи и кардинални решения , ще ни бият като тъпан...“, допълва Кюстендилеца в диалога на собствения си профил във „Фейсбук“.